Levering in Nederland & België
Ruim assortiment
Veilig betalen
Voorhamer
>
Voorhamer

Voorhamer

Voorhamer

Een voorhamer is in essentie een zware moker met een lange steel. Door de lange steel kun je de voorhamer met twee handen vasthouden en daardoor stevige klappen geven. Voorhamers kom je tegen in verschillende uitvoeringen en gewichten. In dit artikelen bespreken we alles wat je moet weten over voorhamers.

Wat is een voorhamer?

Een voorhamer noem je ook wel een sloophamer. Een voorhamer wordt namelijk gebruikt voor sloopwerkzaamheden. Door de zware hamerkop en de lange steel kun je flinke klappen uitdelen met deze hamer. Hierdoor kun je bijvoorbeeld muurtjes slopen met een voorhamer.

Het gewicht van de hamerkop varieert van 3 tot 10 KG. Daarnaast zie je ook dat er verschillende materialen voor de stelen worden gebruikt. Het meest populair is de sterke houten Hickory steel. De goedkopere voorhamers zijn voorzien van een Essen houten steel.

Tegenwoordig zie je ook steeds meer voorhamers met een kunststof of fiberglas steel. Deze stelen zijn erg sterk maar zijn vaak ook wat duurder. Een goed voorbeeld van voorhamer met een fiberglas steel zijn de voorhamers van Everest met het Safety Fit Multi Neck systeem.

Voorhamer kopen

Op Hamerhandel.nl vind je een compleet overzicht aan voorhamers. Maak een keuze uit voorhamers met een houten steel of een moderne fiberglassteel. Daarnaast heb je de keuze uit voorhamers van diverse gewichten.

Voor een compleet overzicht voorhamers kijk je hier>

There are no comments

Geef een reactie

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.